• 512 644 342, Szymon
  • 510 096 837, Dominik
  • 506 725 688, Grzegorz
  • 94 341 35 73

Product was successfully added to your shopping cart.

Polityka prywatności i cookies

Polityka prywatności informuje użytkowników sklepu o zasadach pozyskiwania, przetwarzania i zabezpieczania danych osobowych w ramach serwisu. Wszystkie dane są gromadzone, przechowywane i przetwarzane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.).

Administratorem danych osobowych jest:

Kooperacja Sp. z o.o.
Lubieszewo 10
78-520 Złocieniec


Zbierane dane

Dane osobowe Klient podaje dobrowolnie. Rejestracja w sklepie nie jest obowiązkowa. Klient może złożyć zamówienie bez rejestracji. Właściciel pobiera następujące dane osobowe: imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail, telefon kontaktowy, adres IP komputera. Dane wykorzystywane są do realizacji zamówień, komunikacji z klientem. Udostępniane są firmom kurierskim (obowiązuje ich poufność danych) w celu realizacji dostawy. W sklepie internetowym polskiegrzejniki.pl dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań Klientów na stronie, zbierania danych demograficznych o Klientach i w celach technicznych do administrowania serwerami. Z kolei dane zbierane poprzez bezpośredni kontakt Klienta ze sklepem poprzez stronę www, są wykorzystywane do prowadzenia korespondencji z Klientem. Dane udostępniane są organom ścigania i wymiaru sprawiedliwości na mocy przepisów prawa. Sklep wykorzystuje dane w celach marketingowych tylko za zgodą Klienta.


Przechowywanie danych

Sklep polskiegrzejniki.pl zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych. Sklep nie przekazuje danych swoich Klientów osobom trzecim, sam wykorzystuje je w celu zapewnienia właściwej obsługi użytkowników sklepu, realizacji zamówień oraz sprawnej komunikacji. Dane osobowe są traktowane jako całkowicie poufne, przechowywane są na dobrze zabezpieczonym serwerze przed zagrożeniem zdalnym i fizycznym.

Dostęp do danych

Każdy użytkownik, który udzielił informacji o danych osobowych ma prawo dostępu do tych treści, poprawiania ich, aktualizacji, uzupełnienia, żądania zaprzestania przetwarzania oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych zgodnie z art. 32 ust. 1 pkt 7 i 8 ustawy o ochronie danych osobowych.

Wykorzystanie cookies

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.
W ramach serwisu wykorzystywane są pliki „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są tymczasowe. Przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do momentu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej. Drugi typ przechowywany jest w urządzeniu końcowym przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez użytkownika.
Wykorzystywane rodzaje plików cookies pozwalają:
• na korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu,
• zapewnić bezpieczeństwo poprzez np. wykrywanie nadużyć,
• gromadzić informacje o sposobie korzystania z serwisu,
• na „zapamiętywanie” wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika np. wybrany język, region, z którego pochodzi internauta itd.,
• na dostarczenie użytkownikowi treści reklamowych, dostosowanych do jego zainteresowań.

Zmiana polityki prywatności

Sklep internetowy polskiegrzejniki.pl zastrzega sobie prawo do zmiany polityki prywatności w dowolnym momencie, bez konieczności informowania o tym użytkowników. Klienci mają obowiązek zapoznania się ze zmianami, po wejściu na stronę sklepu.